McLarenil puudub plaan B

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mclareni meeskonna sõitjad: Fernando Alonso ees ja Jenson Button tema taga.
Mclareni meeskonna sõitjad: Fernando Alonso ees ja Jenson Button tema taga. Foto: SCANPIX

McLareni vormel-1 meeskonna võidusõidudirektor Eric Boullier ütles väljaandele Autosport, et praegu meeskonnale mootoreid tootev Honda kavatseb vormel-1 sarjas olla veel pikalt ning McLarenil on plaanis nende mootoreid ka edasi kasutada, kuna muid võimalusi neil ei ole.

Võistkonna juht Eric Boullier kinnitas, et meeskonnal ei ole plaanis mootoritootjat vahetada, kuna neil ei ole alternatiive. «Meil puudub plaan B,» tunnistas Boullier. «On vaid meie võimuses see koostöö toimima saada. See on nagu abielu – vahetevahel on stressi rohkem, kuid eesmärk on mõlemal osapoolel sama.»

«Me usume Hondasse, kuna nad on ennast sarjaga sidunud väga pikaks ajaks ning nende tehased on suurepärased. Me peame andma neile aega sarjaga tutvuda, kogeda teadmisi, kogemusi ja kui kõik on paigas ehitavad nad loodetavasti midagi massiivset,» rääkis Boullier,

«Põhjus miks me Honda mootoreid sellest hooajast kasutama hakkasime on lihtne – meil oli võimalus saada Honda tehasemeeskonnaks. See on pikaaegne pühendumus,» lisas Boullier.

Alates tänavusest hooajast kasutab McLaren taas Honda mootoreid, mida viimati kasutati 90ndate alguses. Viimased 20 hooaega oli McLareni meeskond kasutanud Mercedese jõuallikaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles