Postimees Thbilisis: suve esimese mängu teinud Kristjan Kangur tunneb end ikka võõrkehana

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palliga Kristjan Kangur.
Palliga Kristjan Kangur. Foto: Martin Ilustrumm

EMiks valmistuv Eesti korvpallikoondis alustas Thbilisis peetavat kontrollturniiri nigela esituse ja 55:90 kaotusega Gruusiale. Selle suve esimese koondisemängu teinud kapten Kristjan Kangur on veel tippvormist kaugel ja seega ei jäänud ta rahule ei enda ega koondise esitusega.

«Tunnen end täiesti võõrkehana. Nagu ma eeldasin, siis rohkem segasin kui aitasin teisi. Aga eks ma üritan paremaks saada. Peale pikka pausi on parem minna rahulikult mäest üles kui vägisi punnima hakata. Treenerid andsid mulle 17 minutit ja minu arvates oli see õiglane mänguaeg,» rääkis Kangur pärast kohtumist.

Kangur pidi mõne nädala korralikke treeninguid hambajuurepõletikust tingitud antibiootikumikuuri tõttu vahele jätma ja pole saanud saalitreenigutes eriti kaasa lüüa.

Kas koondise 35-punktilise kaotuse tõttu tuleb nüüd avada paanikaosakond? «Seda päris mitte, aga väike paanika on ikka hea, muidu tunneme end liiga kergelt. Mõneti on selline seis mõistetav, aga tegime nii palju lollusi, et positiivset pole palju välja tuua,» sõnas kaks punkti toonud Kangur.

Homme kohtutakse Eesti aja järgi kell 19.30 Itaaliaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles