Ardo Kreek: ei ole me nii kõvad mehed midagi nagu vahepeal tundus

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek
Ardo Kreek Foto: Sander Ilvest

Võrkpallikoondis ei suutnud ka tänases Euroopa liiga pronksikohtumises oma mängu kuidagi leida ja sai Poolalt 0:3 kaotuse. Temporündaja Ardo Kreek tõdes, et pärast kahte sellist mängu on raske emotsioone valitseda. Eile jäädi poolfinaalis Makedooniale samuti alla 0:3.

«Emotsioonid..ohjah, tuleks siit mõned read mõnusat.. Aga nagu öeldakse: «sometimes you win, sometimes you learn» (tõlkes vahel võidad ja vahel õpid-M.G.), siis saime siin kõvasti õppida. Hakkame siis EMiks valmistuma, ei ole me nii kõvad mehed midagi nagu vahepeal tundus. Tulid võidud pops ja pops, nüüd tulevad kaotused samamoodi kui nii hoolikas ei ole,» sõnas täna 11 punkti toonud Kreek.

Eesti oli sisuliselt kõigis geimides tagaajaja ja geimi lõppudes panid poolakad oma paremuse kindlalt maksma. Geimides saadi vastavalt 22, 23 ja 20 punkti.

«Vastuvõtt polnud käes ja sealt ei suutnud raskemaid momente lahendada. Tundus, et siia jõudes olid kõik tahtmist täis, aga eile õhtuks (pärast poolfinaalikaotust-M.G.) said mahlad vist otsa,» ütles mõlemal päeval koondise üheks stabiilsemaks olnud Kreek. «Oleks tahtnud võiduga turniiri lõpetada, muidugi oli raske pärast seda kaotust end uuesti kokku võtta, aga oleks võinud. Enam pole muidugi midagi teha,» tunnistas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles