Taaramäe ülistas hea sõidu järel Kangerti võimsat minekut

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert (vasakul) ja Rein Taaramäe.
Tanel Kangert (vasakul) ja Rein Taaramäe. Foto: Tairo Lutter

Rein Taaramäe saavutas jalgratturite mitmepäevasõidu Arcitc Race’i tänasel etapil teise koha ja kerkis enne viimast etappi ka üldarvestuses teiseks. Tänane etapp lõppes 3,7 km pikkuse lõputõusuga, kus teiste seas tegi Taaramäe heaks tööd ka Tanel Kangert.

Pärast võistlust tänas Taaramäe enda ametlikul Facebooki lehel kõiki abilisi ning ülistas Kangertit, kes tõusu esimesel kilomeetril konkurente kõvasti väsitas. «Ise olin heade jalgadega ja üsna kindel enda heas minekus,» kirjutas Taaramäe enda seisundi kohta.

Etapivõidu teeninud Ben Hermansile kaotas Taaramäe täna 3 sekundiga ning eestlase sõnul mängisid belglase kasuks vastutuul viimase 1,5 km peal ning lisaks oli ka Hermansit toetamas tugev tiim. «Ta sai meeskonna taga natuke hinge tõmmata ja siis selle pealt õigel hetkel mulle järele spurtida,» täpsustas Taaramäe. «Tegin kõik õigesti, sest finiši peale jätta ei soovinud ja päris vastutuulele rünnata poleks arukas olnud. 150 m jäi lihtsalt puudu. Väike pettumus on ikka, aga oma vormi ja jõu üle lausa uhke.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles