Postimees Thbilisis: Siim-Sander Vene selgitab, miks Eesti teisel veerandajal Itaalia teerulli alla jäi

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene on vigastusest taastunud ja valmis kaheksakuulise pausi järel väljakule naasma.
Siim-Sander Vene on vigastusest taastunud ja valmis kaheksakuulise pausi järel väljakule naasma. Foto: Eero Vabamägi

Eesti korvpallikoondis jätkas Thbilisi kontrollturniiri 61:85 kaotusega Itaaliale, sealjuures oli eriti nukker teine veerandaeg, mis kaotati 5:34. Eesti resultatiivseimana 15 punkti toonud Siim-Sander Vene sõnul oli tänane mängupilt pisut parem võrreldes eilsega, kui Gruusiale jäädi alla lausa 55:90.

«Proovisime pisut rahulikumalt võtta ja rünnakuid veidi pikemalt mängida. Tahtsime, et pall liiguks rohkem ja me otsiks viskekohta nii kaua kui vaja. Eile läks liiga palju uhamiseks, täna oli balanss parem,» rääkis Vene pärast kohtumist.

Teise veerandaja põhiprobleem oli sama, mis kummitas eestlasi ka eile - tempol lasti liiga kiireks minna. «Lasime nad palju jooksma ja lisaks hakkasid nad füüsiliselt mängima. Seda oli kohe näha ja meil kadus seejärel natuke agressiivsus ära ja tuli pallikaotuseid, mille pealt nad said kiireid ja lihtsaid korve,» selgitas ta.

Homme kohtub Eesti kell 17 Lätiga. «Me ei tohi alla anda ja peame oma mängu parandama. Selleks see kontrollturniir ongi,» ütles Vene.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles