Postimees Thbilisis: Rain Veideman: eksisime teisel veerandajal kõigis asjades

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman.
Rain Veideman. Foto: Tairo Lutter

Septembris peetavaks korvpalli EMiks valmistuv Eesti koondis jätkas kontrollturniiri Thbilisis, kus täna mindi vastamisi tugeva Itaaliaga. Eesti kaotas 61:85, sealjuures oli eriti nukker teine veerandaeg, mis kaotati 5:34.

Eestile 13 punkti ja viis resultatiivset söötu toonud Rain Veidemani sõnul konkreetset põhjust teise veerandaja kollapsile välja tuua ei saa. «Eksisime põhimõtteliselt kõigi asjade vastu. Homme istume maha, vaatame üle selle teise veerandaja ja mõtleme, mis meil nii viltu läks seal.»

Esimene ja kolmas veerandaeg tuleb kanda siiski plusspoolele, eriti kui võrrelda tänast esitust eilse Gruusia mänguga, kus vahe kasvas stabiilselt ja jõudis lõpuks 35 punktini. «Meid äratas ehk see pakk, mis me eile saime. Võtsime ennast kokku ja alustasime paremini. Meil on kaitse pool veel veidi viltune, aga rünnakul on suuremad puudujäägid. Peame lihtsalt teravamalt mängima hakkama,» ütles Veideman.

Homme kohtub Eesti kell 17 Lätiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles