Kanepisõber segas Montreali turniiril maailma esireketi mängu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novak Djokovic.
Novak Djokovic. Foto: SCANPIX

Meeste tennise suveräänne maailma esireket Novak Djokovic sattus Montrealis toimuva turniiri ajal veidrasse olukorda, kurtes poolfinaalmängu ajal pukikohtunikule kummalist muret.

«Keegi tõmbab siin kanepit! Lõhn on tunda ja see teeb mind uimaseks,» kurtis serblane ühe pooltevahetuse ajal pukikohtunikule. Spordiväljakule sobimatud aroomid ei takistanud Djokovici siiski matši 6:4, 6:4 võitmast, finaalis kohtub ta Andy Murrayga. Teises poolfinaalis Kei Nishikorist 6.3, 6:0 jagu saanud Murray tõuseb seejuures finaali tulemusest sõltumata esmaspäeval avaldatavas värskes edetabelis maailma teiseks numbriks, möödudes Roger Federerist.

Djokovic kinnitas aga mängujärgsel pressikonverentsil, et ei teinud kanepilõhna üle kurtes sugugi nalja. «Jumala eest, te ei kujuta ette, kui hull see oli. Olen kindel, et see, kes kanepit tõmbas, on praegu pilves. Loodetavasti ta homsele mängule ei jõuagi!» sõnas Djokovic, kes enda sõnul tundis häirivat lõhna juba reedel peetud paarismängu ajal. «Keegi nautis tennisemängu vaatamist ikka täiega. Küllap ta on nüüd seitsmendas taevas,» lõõpis serblane, lisades lõpuks: «Tundus, et mängisin ka ise pärast selle lõhna sissehingamist veidi paremini...»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles