Serena Williams sai noorelt šveitslannalt ootamatult lüüa

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams.
Serena Williams. Foto: SCANPIX

Naiste tennise esireket Serena Williams tänavu Montrealis peetaval Rogers Cupi turniiril finaali ei pääsenud, sest pidi poolfinaalis tunnistama 18-aastase Belinda Bencici 3:6, 7:5, 6:4 paremust.

Williamsile oli tänavuse kalendriaasta jooksul seejuures tegu alles teise kaotusega 45 mängust. 33-aastane ameeriklanna on võitnud kõik kolm tänavu peetud Suure slämmi turniiri ning jahib ka augusti viimasel päeval algava US Openi esikohta. «Kui aus olla, siis mängisin nagu amatöör. Samas tundsin, et kontrollin mängu käiku, kuni selle lõpuks kaotasin,» sõnas Williams pärast kohtumist BBC vahendusel.

18-aastasest Bencicist sai noorim Williamsit võitnud mängija pärast seda, kui ameeriklanna kaotas 2004. aastal toona 17-aastasele Maria Šarapovale. «Väljakul toimuv tekitas minus suurt aukartust, aga ennekõike olen rõõmus, et see eestkäelöök väljakule maandus,» viitas Bencic pärast mängu lõppu matšpallile. «Imeline tunne!»

Finaalis kohtub maailma edetabelis 20. kohal olev Bencic edetabeli kolmanda numbri Simona Halepiga, kes alistas teises poolfinaalis 6:4, 6:4 itaallanna Sara Errani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles