Mourinho kasutas taas võimalust Wengerit mõnitada

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsene Wenger (vasakul) ja Jose Mourinho.
Arsene Wenger (vasakul) ja Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi peatreener Jose Mourinho saatis teele järjekordse torke oma rivaali Arsene Wengeri aadressil, kusjuures seekord täielikult omal algatusel.

Chelsea kohtub täna Inglismaa kõrgliigas Manchester Cityga ning Mourinholt küsiti, kas teda üllatab City otsus anda peatreenerile Manuel Pellegrinile kaheaastane lepingupikendus. «Miks? Mõni teine klubi on 15 aastat pettumusi pakkunud ja peatreener on ikka sama,» vastas Mourinho, pidades ilmselgelt silmas Inglismaa kõrgliigaklubide peatreeneritest praeguse seisuga kõige kauem ametis olevat Wengerit.

Mourinho ja Wengeri vaheline tüli on vindunud juba aastaid ning mullu läksid mehed liigamängu ajal suisa kättpidi kokku. Varem on Mourinho nimetanud Wengerit ka näiteks «spetsialistiks läbikukkumise alal». Enne hooaja algust sai Wenger viimaks Mourinho üle võidu ka mänguväljakul, kui Arsenal alistas Chelsea Inglismaa superkarika finaalis 1:0. Enne seda ei olnud Wenger võitnud 13 Mourinho meeskondade vastu peetud mängust ainsatki. Mängu järel ei surunud Wenger ja Mourinho omavahel taas kätt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles