Ralf Aron sai Saksamaa vormel-4 sarjas kaks seitsmendat kohta

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ralf Aron.
Ralf Aron. Foto: Prema Powerteam

Vormelisõitja Ralf Aron lausus juulis, et tema võistkond Prema Powerteam keskendub edaspidi Itaalia vormel-4 sarjale, kus eestlane on liider, jättes Saksamaa ADAC-sarja pooleli. Pärast vahelejäetud Lausitzringi etappi on eestlane aga sel nädalavahetusel Nürburgringil taas stardis, kuna Itaalia sari jätkub alles septembri alguses.

Mõlemas sõidus viiendast ruudust startinud Aron sai etapi esimeses sõidus seitsmenda koha, kaotades võitjale Marvin Dienstile 12,963 sekundiga. Teises sõidus oli eestlane samuti seitsmes, kaotades Dienstile 4,964 sekundiga. Vahetult tema ees lõpetas seitsmekordse vormel-1 sarja maailmameistri Michael Schumacheri poeg Mick.

Täna pärastlõunal on kavas veel kolmaski võistlussõit. Kahe esimese sõidu punktide põhjal hoiab Aron seejuures hoolimata ühe etapi vahelejätmisest endiselt sarja üldarvestuses kõrget kuuendat positsiooni. Juhib Dienst, temast vaid kolme punkti kaugusel on rootslane Joel Eriksson.

«Meie kiirus ei olnud täna kahjuks piisav. Pole veel selge, milles asi on, aga töötame lahenduse kallal ja usun, et liigume õiges suunas. Loodetavast oleme pühapäeval taas kiiremad, aga see pole kindlasti olnud meie parim nädalavahetus. Oleme liidritest märksa aeglasemad, aga tahame nendega konkureerida,» sõnas Aron sarja kodulehele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles