Video: Vassiljev säras Poolas taas värava ja väravasööduga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev Bialystoki Jagiellonia särgis.
Konstantin Vassiljev Bialystoki Jagiellonia särgis. Foto: Facebook/Bialystoki Jagiellonia

Enne Eesti jalgpallikoondise lähenevat EM-valikmängu Leeduga läheb aina paremasse vormi poolkaitsja Konstantin Vassiljev, kes vedas täna oma koduklubi Bialystoki Jagiellonia Poola kõrgliigas 2:1 võidule.

Viienda vooru kohtumises Ruchi vastu andis Vassiljev esmalt 38. minutil söödu Sebastian Maderale, kes selle Jagiellonia juhtväravaks vormistas. Teise poolaja algul oli Eesti koondislane juba ise täpne, viies 54. minutil Jagiellonia 2:0 juhtima. Ruchi poolelt jõudis vastata 82. minutil kaotusseisu vähendanud Mariusz Stepinski, kuid mäng lõppes ikkagi Jagiellonia võiduga.

Kolmandal lisaminutil vahetati Vassiljev puhkama. Liigatabelis on Jagiellonia viie vooru järel 9 punktiga neljandal kohal, liider on Vassiljevi eelmise hooaja tööandja Gliwice Piast 12 punktiga. Järgnevad Varssavi Legia ja Cracovia võrdselt 10 punktiga.

Vaata videost mängu tipphetki!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles