Postimees Thbilisis: Kristjan Kangur ei soovita kellelgi pärast võitu Läti üle pilvedesse tõusta

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur.
Kristjan Kangur. Foto: Peeter Langovits

Eesti korvpallikoondis lõpetas Thbilisi kontrollturniiri ilusalt, kui 70:69 alistati EM-finaalturniiri alagrupikaaslane Läti. Eesti kapten Kristjan Kangur ütles pärast mängu, et arenguruumi on veel samas palju.

«Võiduga on ikka parem koju minna kui nullireaga, aga peame olema eestlaslikult tagasihoidlikud. Võit tuli, aga vigu oli hästi-hästi palju. Pilvedesse ei tasu veel tõusta, asi on veel toores. Rünnakul saime lõpuks mõned asjad paika, kaitses on endiselt korralik kaos. Nagu näha, ei tule meile midagi lihtsalt kätte, õnneks on veel aega,» jäi Kangur rahulikuks.

Hambajuurepõletiku tõttu väärtuslikke treeningpäevi kaotanud Kanguri jaoks olid Thbilisi mängud alles selle suve esimesed. Nagu kogu koondis, läks ka tema Gruusias järjest paremaks - täna jäi tema saagiks 14 punkti.

«Pallitunnetus ja muud mänguelemendid hakkavad vaikselt juba tulema, hakkan ennast mugavamalt tundma. See oli kolmas päev sellises kuumas kliimas – paar minutit jooksed ära ja siis on mahlad väljas,» viitas Kangur Thbilisi õhutemperatuurile, mis tõusis täna koguni 38 soojakraadini. Saalis oli konditsioneeri toel siiski olukord parem ja väljas viibides ei lisandunud kuumusele õnneks tohutut niiskust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles