Kontaveit alustas Vancouveri turniiri võiduga

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: Sander Ilvest

Vancouveris toimub esinduslik turniir naistele ITF sarjas ja meestele ATP Challenger võistlusena. Eestist osalevad sellel Anett Kontaveit ja Jürgen Zopp.

Kanadas toimuval 100 000-dollarilise auhinnafondiga võistlusel pidi Anett Kontaveit (WTA 161.) alustama kvalifikatsiooniturniiril. Tema vastaseks oli itaallanna Nastassja Burnett (WTA 422.). Esimene sett kulges Burnetti juhtimisel ja lõppes Itaalia esindaja 6:1 võiduga, vahendab Tennis.ee

Mäng oli väga agressiivne. Teise seti lõpuks oli eestlannal olnud kasutada koguni 13 murdepalli, neist suutis ta aga realiseerida ainult kaks. Itaallannal seevastu oli murdepalle seitse ja neist kasutas ta ära neli.

Teine sett lõppes siiski Kontaveiti kasuks 6:4 ja nii otsustati mängu saatus kolmandas setis. Kuni 4:4 seisuni hoiti oma servi ja mäng kogus pingeid. Siis õnnestus eestlannal vastase serv murda ja ta asus 5:4 juhtima. Väga tasavägise mängu otsustavad punktid jäid Kontaveiti kasuks, võites kohtumise 1:6, 6:4, 6:4.

Kvalifikatsiooniturniiri finaalis kohtub Kontaveit jaapanlanna Miyu Katoga (WTA 221.).

Eesti meeste esireket Jürgen Zopp (ATP 150.) alustab Vancouveris põhiringis. Eestlase esimeseks vastaseks on turniiril kõrgeimat asetust omav leedukas Ricardas Berankis (ATP 74.).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles