Video: kohtuniku prohmakas aitas Liverpooli võidule

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christian Benteke (paremal) väravat tähistamas
Christian Benteke (paremal) väravat tähistamas Foto: SCANPIX

Liverpool suutis Inglismaa jalgpalli kõrgliigas kodupubliku silme all Bournemouthist 1:0 üle olla, kuid lõi oma ainsa värava õnnega pooleks.

Liverpooli jaoks tähendas esmaspäevaõhtune võit, et hooaeg jätkub maksimaalsete punktidega, kuid midagi väga veenvat esimeses kodumängus veel ei pakutud, kirjutab Soccernet.ee.

Liiga uustulnuka Bournemouthi vastu suudeti küll üldjoontes domineerida, kuid samal ajal kui nende kaitse üsna kindlana seisis, jäädi ise vastaste värava ees veidi hambutuks nii nagu ka nädala eest Stoke'i vastu.

Võit saabus õnnega pooleks, sest väljakuperemeeste poolt löödud kohtumise ainus värav oleks pidanud lugemata jääma, kuid müstilisel kombel ei suutnud mängu kohtunikud märgata seda, et enne kui Liverpooli suvine täiendus Christian Benteke palli väravasse lõi, proovis väga selgelt mängus osaleda mitme meetri jagu suluseisus olnud Coutinho.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles