Manchester City võib teha suve kõige kummalisema ostu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli.
Mario Balotelli. Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpallikoondise ründaja Mario Balotelli käis pühapäeval vaatamas, kuidas tema endine koduklubi Manchester City koduväljakul 3:0 Londoni Chelseat nahutas.

Liverpooli ridadesse kuuluv Balotelli õnnitles endisi meeskonnakaaslasi mängijate tunnelis ning nüüd spekuleerivad mitmed Inglsimaa ja Itaalia väljaanded, et City võib Itaalia ründaja taas oma ridadesse värvata. Just Citys mängides sattus Balotelli pea iganädalaselt erinevate skandaalide keskmesse ning klubist lahkudes polnud tema suhted inglastega just parimad.

Balotelli potentsiaalse sihtkohana nähakse ka Sampdoriat. Väidetavalt saatis Antonio Cassano Liverpooli ründajale sõnumi, kus kutsus Balotellit oma meeskonda, sest «koos suudaksid nad suuri asju korda saata».

Praegu 25-aastast Mario Balotellit peeti aastate eest maailma üheks andekamaks ründajaks. Milano Interis kerkis ta aastatel 2007-2010 üheks põhitegijaks ja lõi klubi kasuks ka 28 väravat. Järgmisel kolmel hooajal kuulus Balotellio Manchester City ridadesse ning 80 mänguga sai ta kirja 30 tabamust.

Seejärel siirdus ta AC Milanisse ning möödunud hooajal kandis Liverpooli särki. Tagasitulek Inglismaale kujunes aga keeruliseks ning 16 kõrgliiga mängus sai Balotelli kirja vaid ühe värava.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles