Võrkpallikoondis kerkis Euroopa edetabelis koha võrra

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpallikoondis.
Eesti võrkpallikoondis. Foto: Jaanus Lensment

Eelmisel nädalal Euroopa liiga neljanda kohaga lõpetanud Eesti meeste võrkpallikoondis kerkis värskelt avaldatud Euroopa edetabelis ühe korra võrra ja hoiab Vana Maailma riikide seas 17. positsiooni.

Vahetult Eesti ees on Hollandi, Portugali ja Hispaania koondised ning meile järgnevad kreeklased. Esikohal on endiselt valitsev Euroopa meister Venemaa, kellele järgnevad Serbia ja Poola. Värske Euroopa liiga tšempion Sloveenia paikneb 11. tabelireal. Eelmise korraga võrreldes on suurim kerkija Valgevene, kes tõusis kolme koha võrra ja on nüüd 20. positsioonil. Kohe nende ees on Makedoonia meeskond.

Meie Euroopa meistrivõistluste alagrupikaaslastest on Itaalia viies. Ühtlasi on Saapamaa eelmise tabeliga võrreldes suurim langeja, olles kaotanud kolm kohta. Prantslased asuvad seitsmendal kohal ja Horvaatia on 22.

Pingereas kajastuvad kahe viimase Euroopa meistrivõistluste tsükli, viimase maailmameistrivõistluste ja olümpiatsükli tulemused ning viimase Maailmaliiga/Euroopa liiga või Euroopa mängude tulemused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles