Venemaa korvpallikoondis ähvardas EMi boikoteerida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jevgeni Pašutin
Jevgeni Pašutin Foto: SCANPIX

Venemaa korvpallikoondis sattus järjekordsesse skandaali, kui meeskonna peatreener saatis koondise juurest minema kolm mängijat. Ülejäänud meeskond lubas treeneri käitumise tõttu EMile mitte sõita.

Peale 61:95 kaotust Serbiale saatis meeskonna peatreener Jevgeni Pašutin koondise juurest minema Anton Ponkrašovi, Jegor Vjaltsevi ja Jevgeni Voronovi. Korvpalliliidu kodulehel toodi meeste lahkumise põhjuseks vigastus, kuid hiljem selgus, et meestele oli helistanud keegi Venemaa korvpallikoondise ametnikest ning öelnud, et rahvuskoondisesse neil enam asja ei ole.

Sellest kuuldes otsustasid ülejäänud Venemaa koondise mängijad EMi boikoteerida. Peatreeneril ei jäänud muud üle, kui mehed järgmine päev koondisesse tagasi kutsuda.

Eelmisel kuul pani FIBA Venemaa kõikide vanuseklasside koondistele peale võistluskeelu, idanaabrite korvpalliliidus lahvatanud skandaali tõttu, mis tänaseks on juba tagasi võetud.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles