Terehhovi ja Kristali ühine arvamus: vastased väärisid teineteist

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju FC vs. Tallinna FC Levadia
Nõmme Kalju FC vs. Tallinna FC Levadia Foto: Mihkel Maripuu

Jalgpalli Eesti meistriliigas tegid tabelitipud Nõmme Kalju ja FC Levadia võitlusliku, kuid väravateta 0:0 viigi. Esikohal jätkab seega ikka Levadia, Kalju jääb neist maha ühe ja kolmandat kohta hoidev FC Flora kahe punktiga.

«Viimane voor näitab, kes meistriks tuleb, sellest pole mõtet veel rääkida. Meie olime natuke paremad esimesel, Levadia teisel poolajal. Oli võrdne mäng ja tulemus on õiglane. Pärast kaotust Paidele olid need punktid meie jaoks liiga kallid, et riskida,» sõnas Kalju peatreener Sergei Terehhov.

Kalju keskkaitsja Alo Bärengrub nentis samuti, et tulemus jääb kripeldama, aga on samas õiglane. «Meeskond tahtis kõvasti võita. Pärast kaotust Paidele oli tänane meie jaoks tõestamiskoht, et tegu oli kerge õnnetusega. Aga meie meeskond on ühtne – kaotame koos ja võidame koos,» lausus Bärengrub.

Terehhovi arvates tuli Levadia teisele poolajale parema häälestatusega. «Samas ei usu, et nad ka liigseid riske võtsid. Ütleme nii, et otsustavaid vigu kumbki ei teinud,» lausus Terehhov. Levadia peatreener Marko Kristal nõustus selle arvamusega, sõnades, et miinimum sai võetud. «Loomulikult läksime võitma. Aga oleme endiselt liidrid, Kaljut mööda ka ei lasknud. Alustasime liiga passiivselt, eriti rünnakule lülitumisel. Kuid meeskonnad väärisid teineteist,» arvas ka Levadia juhendaja.

Märgatavalt tõi Levadia tegutsemisse teravust poolajal mängu sekkunud Tarmo Kink. «Üksi ta mängu ei teinud, teised mehed olid ka ikka platsil. Aga tal oli mängu muutumisel suur osa,» kiitis Kristal hoolealust. Kink ise arvas, et väravast jäi seekord lahutama vaid õnn. «Mõnel päeval ei saagi öelda, et oleks pidanud midagi teisiti tegema. Plaanis oli ohjad endale haarata, aga võib-olla kammitses teadmine, et kaotada ei tohi,» sõnas Kink.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles