Napolis pussitati kolme Liverpooli fänni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli jalgpalliklubi fännilipp.
Liverpooli jalgpalliklubi fännilipp. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Liverpool mängib täna Itaalias Euroopa liiga kohtumises sealse klubi Napoliga, eile toimus aga mitu fännidevahelist kaklust, mille käigus kolme Liverpooli poolehoidjat pussitati.

Tõsiseimas intsidendis rünnati kuut Inglismaa klubi fänni ja 27- ning 52-aastased mehed viidi torkehaavadega haiglasse, õnneks pole nende vigastused eluohtlikud, vahendab Eurosport.

Lisaks tungiti kallale ühele Briti perekonnale ning selle juhtumiga seoses on vahistatud kolm kohalikku meest. «Kogume alles informatsiooni, et jõuda selgusele, mis juhtus,» rääkis Napoli politsei esindaja. «Eile õhtul rünnati üht pere, ema, isa ja nende kaht poega ning nad vajasid arstiabi. Vahistasime kolm Napoli elanikku.»

Erinevate meediaväljaannete teatel ründasid nugade ja kurikatega varustatud kohalikud noorukid üht Liverpooli fännisalka ning selle kokkupõrke tagajärjel viidi haiglasse üks torkehaavadega noormees, kuid tema vigastused pole eluohtlikud.

Osad kohalikud loopisid restoranis einestanud Briti turiste kividega, pidades neid samuti Liverpooli poolehoidjateks.

«Meile on teatatud mitmest juhtumist üle linna, teame, et kolme inimest on pussitatud,» rääkis Briti konsulaadi esindaja. «Kaks neist peavad mõneks päevaks haiglasse jääma ega saa ilmselt matšile minna. Kolmas pussitada saanud isik lahkus haiglast, kuna soovis mängule minna. Veel kolm fänni said kergemaid vigastusi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles