Chelsea napsab rivaali nina eest Barcelona ründaja

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pedro (vasakul) ja Andres Iniesta
Pedro (vasakul) ja Andres Iniesta Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpallikoondise ja Barcelona ründaja Pedro liitub Londoni Chelsea meeskonnaga. Marca andmetel on mees juba Londonis ning läbis täna ka arstlikku kontrolli. Ametlikud kanalid pole üleminekut veel kinnitanud.

Pedro ostmisele oli lähedal ka Manchester United, kes pakkus mehe eest 25 miljonit naela, millele oleks tulevikus võinud lisanduda veel 5 miljonit. Chelsea pakkumine oli aga 28+2 miljonit ning Barcelonale sobis Londoni klubi variant paremini.

28-aastane Pedro kuulus Barcelona süsteemi juba 2004. aastast ning pole seni ühtegi teist klubi esindanud. Barcelona karjäärile pani ta ilusa punkti Euroopa superkarika finaalis, kui lõi lisaajal Sevilla võrku võiduvärava.

Kokku lõi Pedro 321 Barcelona eest peetud mängus 99 väravat. Hispaania koondisega on ta kroonitud nii maaailma- kui Euroopa meistriks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles