Putin lubas anda USA poksitähele Venemaa kodakondsuse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krimmis kohtusid Venemaa president Vladimir Putin ja USA poksitäht Roy Jones Jr.
Krimmis kohtusid Venemaa president Vladimir Putin ja USA poksitäht Roy Jones Jr. Foto: SCANPIX

USA poksitäht Roy Jones Jr. käis külas Venemaa presidendil Vladimir Putinil ning küsis muuhulgas endale Venemaa kodakondsust. Putin lubas selle talle ka lahkelt anda.

Venemaal äri ajav Jones Jr. kohtus Putiniga kolmapäeval Krimmis ning president soovis talle edu. Ekspoksija vastas seepeale, et edu oleks lihtsam saavutada, kui tal oleks Venemaa pass, vahendab Fox News. «Kõik inimesed siin armastavad Roy Jones Jr.'i ja mina armastan seda, kui mind armastatakse,» sõnas Jones Jr. Venemaa presidendiga teejoomise kõrval juttu ajades.

Putin vastas seepeale, et passi saamine pole mingi probleem, kui Jones Jr. kavatseb edaspidigi Venemaal märkimisväärselt aega veeta.

46-aastane Jones Jr. osaleb sel nädalavahetusel Sevastoopolis peetaval show'l. Viimastel aastatel on ekspoksija tegutsenud peamiselt räppari ja ärimehena. Venemaa on ennegi Lääne kuulsustele kodakondsuse andnud, nii sai näiteks 2013. aastal Venemaa passi koduriigi kõrgetest maksudest tüdinenud Prantsuse filmitäht Gerard Depardieu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles