Hülkenberg: ma ei kavatse endale kohta osta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Hülkenberg
Nico Hülkenberg Foto: SCANPIX

Sakslane Nico Hülkenberg loodab siiani, et suudab säilitada oma koha Williamsi vormel-1 meeskonnas, kuid kinnitas, et ei kavatsegi selle eest raha välja käia.

Williams pole veel Hülkenbergi jätkamist nende tiimis kinnitanud ning  ringlevad jutud, et meeskond loodab leida kedagi, kellel oleks ka hea rahaline tugi, kirjutab Autosport.

«Minu arvates on mõlemad osapooled praegu koostöö jätkamisest huvitatud ja ma olen üsna enesekindel, et jään nende tiimi, aga praegu pole veel midagi päris kindlat,» sõnas Hülkenberg. «Tahaksin tiimi jääda, kuna usun, et järgmisel aastal on auto väga konkurentsivõimeline.»

Hülkenbergi sõnul pole tal plaaniski endale toetajaid leida, et seeläbi jätkamine kindlustada. «Ma ei taha saada selliseks piloodiks, kes sai oma koha tänu rahale,» teatas ta. «Minu jaoks loeb andekus, loodan, et tiim mõtleb samamoodi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles