Lennuk ootab: Belgias võistlev Rosberg valmistub elu tähtsaimaks sündmuseks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg ja tema naine Vivian.
Nico Rosberg ja tema naine Vivian. Foto: SCANPIX

Mercedese vormel-1 tiimi sõitja Nico Rosberg asub sel nädalavahetusel peetaval Belgia etapil jahtima meeskonnakaaslase Lewis Hamiltoni esikohta MM-sarja üldtabelis, kuid ei saa sajaprotsendiliselt võistlusele keskenduda.

Nimelt ootab Rosbergi naine Viviane kodus Monacos paari esimese lapse sündi. Sünnituse esialgne tähtaeg oli seejuures juba teisipäeval, mis tähendab, et laps võib sündida õige pea. Rosberg on aga sunnitud samal ajal viibima Belgias, olles siiski valmis igal hetkel koju naise juurde tõttama.

Mercedese võistkond on võtnud selle hõlbustamiseks kasutusele kõik võimalikud abinõud ja nii ootab Rosbergi kohalikul lennurajal ööpäevaringselt stardivalmis eralennuk. «Kui laps on sündimas, saab Nico kohe kohale lennata. Pakkusin selle võimaluse ise välja,» lausus Mercedese tiimijuht Toto Wolff väljaandele Bild.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles