Trall de Gea ümber on taas hoogu sisse saamas

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David De Gea
David De Gea Foto: Phil Noble / REUTERS

Viimastes mängudes Manchester Unitedi koosseisust välja jäetud David de Gead on jälle tugevalt Madridi Realiga seostama asutud.

Unitedi peatreener Louis van Gaal tunnistas hiljuti, et de Gea olukord pole kellegi jaoks soosiv. Sellele vaatamata pole olnud selgeid märke sellest, et väravavahi unistuseks olev üleminek Unitedist Real Madridi võiks sel suvel teoks saada, vahendab Soccernet.ee.

Nüüd on aga Hispaania press teema taas aktiivsemalt ette võtnud ja Marca ning AS on mõlemad andnud Reali fännidele lootust, et üleminek võib enne suvise kauplemisperioodi sulgemist ikkagi teoks saada.

AS kirjutas muu seas, et superagent Jorge Mendes võib oma praegust visiiti Manchesteri kasutada ära selleks, et de Gea üleminek läbi viia. Samas võib tema viibimine linnas olla seotud ka ainult teise tema kliendi Nicolas Otamendi siirdumisega Manchester Citysse. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles