McEnroe: suudaksin Serena Williamsit võita

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John McEnroe.
John McEnroe. Foto: SCANPIX

Tenniselegeld John McEnroe avaldas Jimmy Kimmeli jutusaates arvamust, et kui ta peaks tenniseväljakul kohtuma Serena Williamsiga, suudaks ta naiste maailma esinumbrit võita.

McEnroe rääkis, et USA presidendikandidaat Donald Trump oli kunagi avaldanud soovi, et McEnroe ja Williams mõõtu võtaksid. «Ma usun, et suudaksin Williamsit võita,» sõnas 56-aastane McEnroe kindlalt.

«Serenal on palju mängus, sest ta ei saa kaotada minusugusele vanale peerule,» rääkis McEnroe. «Ja minul on samuti palju kaotada, sest kui ma jääks naisele alla ei lubataks mind järgmised 15 aastat, võib-olla isegi elu lõpuni, mitte ühtegi meeste riietusruumi.»

Kuid kohtumine McEnroega ei oleks Serena Williamsile elu esimene sugude vaheline tennisematš. 1998. aastal avaldasid Serena ning tema õde Venus arvamust, et suudaksid võita meestennisisti, kes paikneb maailma edetabelis madalamal, kui 200. kohal. Väljakutse võttis vastu tol hetkel maailma 203. reket olnud Karsten Braasch, kes mängis mõlema õega ühe seti, võites Serenat 6:1 ja Venust 6:2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles