Janar Talts: lootsime teisel poolajal liialt kaugvisete peale

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Talts (palliga).
Janar Talts (palliga). Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpallikoondis võitis Nelja rahvuse karikaturniiril täna Filipiine 90:80. Suure osa mängust oli vahe hoopis suurem, aga viimasel viiel minutil lasti külalised pisut lähemale.

Eesti koondisele 20 punkti toonud Janar Taltsi hinnangul anti teisel poolajal agressiivsuses järgi. «Esimesel poolajal olime agressiivsed ja tabasime igalt poolt. Hiljem jäime jänni, lootsime liiga palju kaugvisete peale. Lõpuks viskasime jälle kolmeseid rohkem kui kaheseid,» ütles Talts pressikonverentsil.

Talts pidi koos teiste Eesti eesliinimängijatega mürama 211 cm pikkuse Filipiinide kodustatud ameeriklase Andray Blatche'i vastu, kes mängis üheksa hooaega NBA-s. «Eks ta on osav korvpallur, aga ma ei tea, kas tasuks teda eraldi välja tuua. Tegi küll oma asju, aga ta ei paistnud kõige paremas vormis olevat,» sõnas Talts 16 punkti toonud Blatche'i kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles