Kanter testvõistlusest: tehnika oli veel üsna rabe

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanter.
Gerd Kanter. Foto: SCANPIX

Jaapanis treeningulaagris viibiv kettaheitja Gerd Kanter tegi Eesti aja järgi täna varahommikul treeningul traditsioonilise võistluse imitatsiooni. Tema parimaks tulemuseks jäi kolmandal katsel heidetud 63.48. «Tehnika oli veel üsna rabe. Kiirust on küll parasjagu, kuid praegu on see veel kontrolli alt väljas,» nentis Kanter.

Esimesel katsel ei saanud Kanter tulemust kirja, teisel üritusel heitis 62.47. «Esimese katsega pole ma rahul – peaksin alustama 63-meetrise heitega ja siis hakkama sellele juurde panema,» rääkis ta. «Kolmandal katsel heitsin küll tulemuse, mis viiks võistluses edasi, kuid selline tulemus peaks olema kirjas juba pärast teist katset.»

Kolmel viimasel katsel ei suutnud olümpiavõitja ja eksmaailmameister oma tulemust parandada. Neljandal katsel heitis ta 62.94, viiendal 62.93 ning viimane katse ei läinud mõõtmisele.

Esimese kolme katsega heidetud tulemusest piisaks ilmselgelt kvalifikatsioonist edasipääsemiseks. Lõppvõistlusel võib sellest piisata ka kaheksa finalisti hulka mahtumiseks, kuid medaliheitlusesse sekkumiseks tuleb ketast kaugemale lennutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles