Hispaania avaldas EMil mängiva koosseisu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pau Gasol.
Pau Gasol. Foto: SCANPIX

Hispaania korvpallikoondise peatreener Sergio Scariolo teatas Euroopa meistrivõistlustele sõitva koondise. Kõige enam, tervelt viis pallurit on koondises Madridi Realist.

Hispaania korvpallikoondise peatreener Sergio Scariolo teatas Euroopa meistrivõistlustele sõitva koondise. Kõige enam, tervelt viis pallurit on koondises Madridi Realist.

Nagu näha on koosseisust jäänud välja vigastuse küüsis olev Barca mees Alex Abrines, samuti ei mahtunud koosseisu väike äär Xavi Rabaseda. Nende kohad hõivasid koondises Guillem Vives ja Pablo Aguilar. Mängujuht Vives oli ACB Ligas mullu ilmselt enimarenenud mängija (Joventut).

Huvitav on ka 21-aastase Willy Hernangomezi valik. Ta valiti kahel aastal - 2014 ja 2015, U20 EMi allstar-viisikusse. Juuli keskel liitus 208 cm pikk noormees Madridi Realiga, kuigi oli valitud ka NBA drafti teises ringis (kus kabeldi New York Knicksi, kus ootamas ees Kristaps Porzingis).

Hispaania koosseis sai üldusele teatavaks eile lõuna ajal. Kui nendega ühte alagruppi kuuluvad Islandi korvpallurif pärast kella 16 Saku Suurhalli areenile tulid ja meedia laual olevas arvutis avatuna nägid Hispaania koosseisu, asusid nad seda huviga jälgima. «Ah, see on nii nõrk võistkond, et ükskõik kes seal mängivad...,» naljatas üks mängijaist ja läks mängueelsele soojendusele.

EM-i ühe suursoosiku koosseisu kuuluvad:

Sergio Llull

Sergio Rodriguez

Rudy Fernandez

Felipe Reyes

Guillermo Hernangomez

Pau Ribas

Nicola Mirotic

Pau Gasol

Victor Claver

Fernando San Emeterio

Guillem Vives

Pablo Aguilar

Hispaania mängib Berliinis koos Islandi, Türgi, Itaalia, Serbia ja Saksamaaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles