Jalgrattur Mandri proovib kätt meediaäris

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Mandri
Rene Mandri Foto: Saaremaa velotuur

Jalgrattur Rene Mandri näeb enne järgmise hooaja algust vaeva, et avada suurejooneline lemmikala uudiseid vahendav portaal.


Mandri üritab uut hingamist sisse puhuda kahaneva lugejaskonnaga lehele rattaprofid.com. Seltskonna, kuhu kuulub ka Prantsusmaa amatöörklubis pedaaliv Sander Maasing, eesmärk on luua Eesti oludes enneolematult mahukas – kaalutakse mootorratta ja tipptasemel fototehnika soetamist – ühe ala tegemisi kajastav internetisait.

«Eesmärk on teha kirjas ja audios otseülekandeid noorte-, eliidi- ja rahvaspordisõitudelt. Vahendame kirjapildis otse kõiki suuremaid Eesti jalgrattavõistlusi. Lisaks jätkame otseülekandeid Eesti eliitratturite osavõtul toimuvatest välisvõistlustest. Järgmisel aastal plaanime otseülekandeid teha 80 võidusõidult (40 Eesti ja 40 rahvusvahelist jõuproovi),» seisab võimalikele sponsoritele jagatavas materjalis.

Uuel hooajal Šoti tiimis Endura Racing sõitma hakkav Mandri lisas, et enne toetajatega kokkuleppele jõudmist ta isiklikku raha panustama ei hakka. «Aitan rattasporti atraktiivsemaks muuta ja ettevõtmist oma tutvusi kasutades käima lükata. Tegemist pole äriprojektiga, tahame ala Eestis populaarsemaks muuta. Minu hinnangul peaks Eestis rattasporti rohkem kajastama,» rääkis Mandri.

Kui toetajatega kulgevad läbirääkimised edukalt, loodetakse uue kujunduse ja sisuga leht avada jaanuaris.

Hooaja teisel poolel kukkumisel saadud seljatraumaga võidelnud Mandri istus pärast puhkust nädala alguses esimest korda ratta selga. «Jõusaalis ja ujumas käies selg valu ei teinud, kuid rattaga sõites andis vigastus tunda,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles