Milline draama! Rannajalgpallurid kaotasid finaalis penaltidega

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnus toimuval rannajalgpalli Euroliiga superfinaali B-divisjoni finaalis jäi Eesti koondis penaltiseerias 3:2 alla Rumeenia koondisele. Kohtumise võitja Rumeenia kindlustas sellega järgmiseks aastaks koha A-divisjonis ehk Euroopa kaheksa parima rannajalgpalli riigi hulgas.

6:6 viigiga lõppenud normaalajale järgnenud lisaajal väravaid lüüa ei suudetud. Penaltiseerias pidi Eesti rannajalgpallikoondis tunnistama aga rumeenlaste 3:2 paremust. Normaalaja lõpus kiskus mäng eriti tuliseks, kui vastase löömise eest saadeti väljakult ära Eesti väravavaht Markus Lukk. Samas olukorras teenis punase kaardi ka rumeenlane Raj Carauleanu. Lukk oli terve turniiri jooksul eestlaste võtmemängija ning lisaks tõrjetööle lõi ta alagrupimängudes koguni kuus väravat.

Eesti poolt lõi Rumeenia võrku kaks tabamust Marko Truusalu. Lisaks said jala valgeks ka Mait Anton, Sten Teino, Aleksander Sahharov ja Priit Mäeorg.

Penaltiseerias eksis Eesti poolelt Ragnar Rump.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles