Kaspar Taimsoo: Luzerni sõiduga suudame MMil kindlasti üht-teist ära teha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meeste paarisaeruline neljapaat sai Šveitsis peetud sõudmise maailmakarikavõistluste etapil kolmanda koha. Pildil on esiplaanil meeskonna viljandlasest liige Kaspar Taimsoo, tema taga Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Andrei Jämsä.
Eesti meeste paarisaeruline neljapaat sai Šveitsis peetud sõudmise maailmakarikavõistluste etapil kolmanda koha. Pildil on esiplaanil meeskonna viljandlasest liige Kaspar Taimsoo, tema taga Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Andrei Jämsä. Foto: Fred Killing

Eesti paarisaeruline neljapaat valmistub nädala lõpus algavateks maailmameistriteks, kus starti minnakse järjekordselt medalimõtetega.

Eesti sõudmise aasta on möödunud mitmete paatide ümbermängimise tähe all, kuid Londoni olümpial meid esindanud nelik pandi taas kokku ja tasuks tuli juuli keskel Luzerni MK-etapi kolmas koht, vahendas ERR Sport.

«Sportlasena alati tahan ja loodan, et meil läheks võimalikult hästi. Arvestades Luzerni maailma karika sarja etappi, julgeksin medalit nuusutada, aga kas ka näpud sinna küündivad, ei oska öelda,» sõnas kvarteti liige Kaspar Taimsoo Vikerraadio saatele «Spordipühapäev».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles