Legia peatreener selgitas Henrik Ojamaa olukorda

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa
Henrik Ojamaa Foto: Facebook / Varssavi Legia

Jalgpallur Henrik Ojamaa naasis mõne aja eest Varssavi Legiasse, kuid teeb trenni duubelmeeskonnaga. Legia peatreener Henning Berg ütles nädalavahetusel toimunud pressikonverentsil, et eestlane ilmselt Legia eest tänavu väljakule ei tule.

«Ma arvan, et ta lahkub meeskonnast ja hakkab kuskil mujal mängima. Ta mängis meie eest üle-eelmisel aastal, kuid tahtis seejärel lahkuda. Eelmise hooaja veetis ta Šotimaal ja Norras. Tal on meiega veel üks aasta lepingut alles, kuid meil on praeguseks tema positsioonile juba piisavalt mehi,» rääkis Berg.

Ojamaa liitus Legiaga 2013. aastal ning oli terve hooaja jooksul klubis põhitegija. Aasta lõpus võideti ka Poola meistritiitel. Äärepoolkaitses mänginud eestlane tahtis end taas ründajana proovile panna ning avaldas soovi meeskonnast lahkuda. Suvel liitus Ojamaa laenulepingu alusel oma endise koduklubi Motherwelliga. Talvel laenas Legia ta Norra klubile Sarpsborg, kus Ojamaa mängis kuni selle suveni. Nüüd otsib mees aga taas uut koduklubi.

«Hetkel treenib ta meie duubelmeeskonnaga ning otsib uut klubi kas Poolas või mujal Euroopas. Ta on hea poiss ning loodame, et ta leiab klubi, kus saab regulaarselt mänguaega, jätkab arenemist ning tunneb jalgpallist rõõmu. Ma tõesti loodan, et ta leiab klubi, kus saab olla põhimees,» selgitas Berg Ojamaa olukorda.

24-aastase Ojamaa senine karjäär on olnud üsna heitlik. Lisaks Legiale, Sarpsborgile ja Motherwellile on ta profijalgpalli mänginud ka Derby Countys, Stafford Rangersis, Aacheni Alemannias, Sittardi Fortunas ja Rovaniemi Palloseuras. Kui siia hulka arvestada ka noorteklassi mängud FC Flora eest, siis on Ojamaa mänginud koguni kaheksas eri riigis.

Eesti koondises on ta kaasa teinud 22 mängu, kuid viimasel ajal pole mees peatreener Magnus Pehrssoni valikusse kuulunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles