Eesti motopiiga sai Euroopa meistrivõistlustel seitsmenda koha

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keity Meier
Keity Meier Foto: Rauno Kais

Šveitsis Grimmialpis toimus triali Euroopa meistrivõistluste viies ja ühtlasi ka viimane etapp, kus eestlastest olid võistlemas Keity Meier, Jaak Burk ja Kalle Ivainen. Meier saavutas hooaja kokkuvõttes seitsmenda koha.

Naiste arvestuses võttis Šveitsist kindla etapivõidu sakslanna Theresa Bäuml (Ossa), kes kogus 21 punkti. Teise koha sai itaallanna Sara Trentini (Sharco, 45 p) ja kolmanda teine sakslanna Jule Steinert (Beta, 46 p).

Keity Meier (Sherco) tegi oma sõnul hooaja parima esituse ja kogus kuuenda koha saanud sakslanna Michelle Neukircheniga (Gas-Gas) võrdselt 61 punkti ja oli seitsmes. Euroopa meistriks tuli Bäuml, Meier parandas oma eelmise aasta tulemust ja oli seitsmes. Nüüd sõidab Meier Hispaaniasse treeninlaagrisse ning tema järgmised võistlused on 12. ja 19. septembril toimuvad hooaja kaks viimast MM-etappi.

Meeste üle 40 eluaasta karikavõistlustel sõitsid end Šveitsis poodiumile šveitslane Dominique Guillaume (Scorpa, 18 p), slovakk Vladimir Kothay (Ossa, 18 p) ja itaallane Valter Feltrinelli (Sherco, 22 p). Jaak Burk (Gas-Gas) suutis rajad läbida kokku 64 karistuspunktiga, mis andis talle 11. koha, Kalle Ivanainen (Gas-Gas) oli 146 punktiga 19.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles