Brasiilia meedia: ManU pakkus Neymari eest 190 miljonit eurot

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar.
Neymar. Foto: SCANPIX

Läinud nädalavahetusel levisid kõikjal maailma meedias kuulujutud, et Manchester United soovib Barcelonalt osta 23-aastast Brasiilia koondislast Neymari.

The Guardian kirjutas, et Unitedi juht Ed Woodward käis eelmisel nädalal Barcelonas kohal, et Neymari olukorra kohta uurida. Usaldusväärse ajalehe väitel on Neymarile lähedased inimesed kinnitanud, et mängija on Inglismaale siirdumisest huvitatud. Barcelona peatreener Luis Enrique ei soovinud antud teemat kommenteerida, kuigi nädalavahetusel küsiti talt Neymari olukorra kohta korduvalt.  

Nüüd kirjutas Brasiilia ajaleht Globo Esporte, et United pakkus Barcelonale mängija eest uskumatuna tunduva 190 miljonit eurot, mis teeks brasiillasest pika puuga maailma kõige kallima jalgpalluri. Sama ajaleht kirjutas suvel esimesena ka Roberto Firmino siirdumisest Liverpooli ridadesse.

Neymari leping Barcelonaga kehtib 2018. aastani ning arvatavasti on seal umbes 190 miljoni euro suurune väljaostuklausel. Kui United on tõesti valmis sellise summa välja käima, siis võivad nad mängijaga läbirääkimisi alustada.

23-aastane ründaja on Brasiilia koondist jõudnud esindada juba 65 korda ning löönud neis mängudes koguni 44 väravat. Barcelonas lõi ta eelmisel kahel hooajal 92 mänguga 54 väravat. Eelmises koduklubis Santoses sai ta 225 mänguga kirja 136 tabamust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles