Agent: Gatlin boikoteerib Suurbritannia meediat

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Gatlin
Justin Gatlin Foto: SCANPIX

Pekingis peetaval kergejõustiku MMil meeste 100 meetri finaalis ühe sajandikuga Usain Bolti järel hõbemedaliga lõpetanud Justin Gatlin boikoteerib Suurbritannia meediat. Gatlini agendi sõnul kajastavad britid sprinterit halvas valguses. 

«Ta kaitses oma tiitlit ja mainet. Võib öelda, et ta päästis selle võiduga oma ala,» kommenteeris BBC ajakirjanik Steve Cram Usain Bolti võitu. Napilt kaotanud Gatlin ei andnud brittidele aga ühtegi kommentaari, vahendab The Guardian.

«Tunneme Justiniga, et Briti meedia ja ajakirjanikud käituvad ta vastu ebasõbralikult,» lausus sprinteri agent Renaldo Nehemiah. «Temast pole enam ammu midagi positiivset kirjutatud. Igas artiklis räägitakse ainult dopingust.»

«Selleks, et säilitada eneseväärikus, otsustas Justin brittidega suhtlemise lõpetada,» ütles Nehemiah. «Juhtum on kahetsusväärne, aga Justinile teevad pidevad rünnakud haiget.»

33aastase sprinteri agent on eriti kriitiline just BBC suhtes. «BBC võiks võistlust kommenteerida kallutatud arvamusteta.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles