Taaramäe sõlmib homme lepingu Katjuša meeskonnaga?

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Tairo Lutter

Mainekas rattaportaal Cyclingnews kirjutab, et Katjuša rattatiim peab Rein Taaramäega lepinguläbirääkimisi ning on lepingu allkirjastamisele lähedal.

Taaramäe on lubanud oma uue tööandja nime avalikustada homme toimuval pressikonverentsil. Katjuša tiimiboss Vjatšeslav Jekimov kinnitas Cyclingnewsile, et läbirääkimised käivad, kuid lepingupaberitele pole veel alla kirjutatud. «Kindlasti kaalume tema palkamist, aga miski pole veel päris paigas. Ma ei tea, kuidas saaks öelda, kui kaugel need asjad on, aga meie suhtlus läheb hästi ja oleme leidnud õige lähenemisnurga. Asi on lähedal,» esines Jekimov kergemat sorti mõistukõnega.

Katjušaga on tänavu juba liitunud seni Tinkoff-Saxo tiimis sõitnud taanlane Michael Mørkøv, samas kui vastupidises suunas liikus tänavu Venemaa grupisõidu meistriks tulnud Juri Trofimov. Samuti pikendati lepinguid Alexander Kristoffi ja Tour de France’il tänavu kaks etappi võitnud Joaquim Rodrigueziga. Jekimovi kinnitusel otsib Katjuša uueks aastaks veelgi lisatugevdusi, sest nende ridadest on lahkumas Daniel Moreno. «Mul on sihtmärkide nimekiri olemas ja suhtleme nende sõitjatega, aga enamat ma praegu öelda ei saa,» lausus ta portaalile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles