Veideman Horvaatiasse ei sõitnud

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman.
Rain Veideman. Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpallikoondis alustab täna Zagrebis viimast kontrollturniiri enne 5. septembril algavat EM-finaalturniiri, kus kohtutakse Horvaatia, Iisraeli ning Bosnia ja Hertsegoviinaga. Kohtumistest jääb kõrvale vigastatud tagamängija Rain Veideman, tsentri Rain Raadiku jaoks on koondisesuvi lõppenud.

«Lihtsalt öeldes on tal põlvesidemete venitus. Taastumiseks läheb tal meie hinnangul nädala ringis, seetõttu ta ka Zagrebisse kaasa ei tule,» ütles Veidemani kohta koondise arst Kalle Põder.

Samas ühineb koondisega Joosep Toome, kes sai eelmisel nädalal Tallinnas toimunud Nelja Rahvuse karikaturniiri ajal põlvehäda tõttu põletikuvastast ravi ning elas meeskonnale kaasa tsiviilrõivais. «Joosep tuleb Zagrebisse ja lülitub minu nägemuses ka mängu. Selline see plaan oli, et ta saab Tallinna turniiri ajal rahulikult taastuda,» sõnas peatreener Tiit Sokk eile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles