Narva Trans lõi karikasarjas tosin väravat ja kohtub Kaljuga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evald Tipneri nimeline karikas.
Evald Tipneri nimeline karikas. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Jalgpalli Eesti karikasarjas peeti viimane 1/32 finaalide kohtumine, kus meistriliigas kuuendat kohta hoidev Narva Trans alistas oodatult II liigas mängiva JK Imavere Forssi 12:0.

Võitjate poolel lõi neli väravat Volodõmõr Kilikevitš, kübaratriki tegi ka Artjom Škinjov. Kaks tabamust sai kirja vahetusest sekkunud Vitalijs Zils, ühe lisasid Roman Nesterovski, Dmitri Barkov ja Kirill Nesterov. Transi ridades mängis enam kui aastase vigastuspausi järel Elevandiluuranniku poolkaitsja Bi Sehi Elysee Irie, kes pidas viimase kohtumise piirilinna meeskonna särgis mullu juunis samuti Evald Tipneri karikasarjas Sillamäe Kalevi vastu.

1/16 finaalis läheb Trans nüüd koduplatsil vastamisi Nõmme Kaljuga, kes on meistriliiga tabelis praegu kolmandal kohal. Kohtumine toimub 29. septembril. Liigas on tänavu kohtutud kolm korda, kaks mängu on võitnud Kalju ning ühe Trans.

Karikasarja uue ringi mängudega tehakse algust 3. septembril. Meistriliiga klubidest on lisaks Trans-Kalju paarile vastamisi loositud veel Sillamäe Kalev ja Paide Linnameeskond ning Viljandi Tulevik ja Infonet. Pärnu Linnameeskond kohtub Infoneti duubliga, meistriliiga hetkeliider FC Levadia võõrustab III liigas mängivat JK Tartu Merkuuri ning teisel kohal olev FC Flora sõidab külla II liiga tippude hulka kuuluvale Tartu JK Welcole. Tartu Tammeka võtab aga koduplatsil vastu Esiliiga B-s ehk kolmandal liigatasemel mängiva HÜJK Emmaste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles