Button: McLareni eesmärgd on muutunud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jenson Button.
Jenson Button. Foto: SCANPIX

Kui hooaja eel oli Jenson Button arvamusel, et Mclaren-Honda meeskond on vormel-1 sarjas sel hooajal võimeline võitlema etapivõitude eest, siis nüüd on Buttoni sõnul meeskonna eesmärgid muutnud, vahendas Eurosport.

«Ma arvan, et meie jaoks on praegu eesmärk jõuda igal sõidul punktikohale. Isegi poodium on meie jaoks ebatõenäoline,» rääkis Button.

«Meie hooaja parim sõit tuleb arvatavasti Singapuris, sest seal on aeglane rada paljude aeglaste kurvidega. Just need ongi meie tugevuse tänavu,» lisas ta.

Buttoni meeskonnakaaslane Fernando Alonso oli briti väljaütlemisega nõus ning lisas, et nad ei tohi pettuda, kui igalt sõidult punkte ei tule.

«Me peame keskenduma järgmisele aastale ning allesjäänud sõite kasutama auto testimiseks,» ütles Alonsono. «Järgmise aasta autot tuleb veel väga palju arendada, kui me tahame vormel-1 sarjas 2016. aastal kõrgete kohtade eest võidelda.»

McLareni meeskonna hooaja parim koht tuli Ungarist, kui Fernando Alonso suutis lõpetada viiendana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles