Taaramäe: nüüd pean ise mees olema

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Margus Ansu

Profirattur Rein Taaramäe säras eile vihmases Tartus nagu päike: leping Katjuša profitiimiga sai ametlikult allkirja ning vähemalt aastaks on eestlase töökoht kindel. Taaramäe ei salanud, et uue tiimi leidmine mõjub keerulise aasta järel hingele palsamina. Katjuša kasuks kallutas otsuse teadmine: Taaramäesse usutakse.

«Sain rohkem, kui oodata oskasin. Kui läbirääkimisteks läks, siis ma ei uskunud, et keegi mind nii kõrgelt hindab. Nad tahavad minuga tööd teha ja usuvad minusse, nüüd pean ise mees olema,» sõnas Taaramäe.

«Kokku tundis minu vastu huvi seitse meeskonda, pakkumiseni jõudis kolm, kellega sai pikemalt räägitud. Enamik pakkus töömehe kohta või kaasliidri kohta nädalastel velotuuridel,» kirjeldas Taaramäe valikuprotsessi. «Tour de France’i ajal rääkisin Katjuša tiimibossi Vjatšeslav Jekimoviga. Samas polnud ma algul nende pakkumises kindel ega sellest vaimustatud – mõtlesin, et on see ikka hea variant?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles