Postimees Zagrebis: Tiit Sokk valusast lõpuminutist: pall oli juba meie käes...

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Sokk (keskel).
Tiit Sokk (keskel). Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpallikoondis kaotas täna Zagrebis alanud viimasel EM-finaalturniiri eelsel kontrollturniiril napilt 63:66 Horvaatiale, kuigi viimasel minutil oldi veel 63:62 ees.

«Andsime neile paar palli ära, mis oleks pidanud meile kuuluma. Lõpus oli pall ka tegelikult meie käes, aga lasime selle ära võtta...» meenutas Eesti peatreener Tiit Sokk Horvaatia rünnakut, mis kulmineerus 18,1 sekundit enne Krunoslav Simoni kaugviskega, mis otsustas lõpuks mängu saatuse.

Aga kokkuvõttes võis Sokk kohtumisega enam-vähem rahule jääda. «Nagu ma olen palju öelnud, siis meie jaoks on oluline mängutempost kinnihoidmine. Nüüd pidasime oma plaanist ilusti kinni. (Üle kahe nädala esimese mängu pidanud) Joosep Toome tegi ka omad ära. Eks mõlemad olid teiseks poolajaks väsinud, sealt tekkis ka pallikaotusi.»

Homme kohtub Eesti Iisraeliga. «Püüame samamoodi edasi minna. Aga peame jälgima pallurite mänguminuteid, Horvaatiaga said paljud päris suure koormuse,» tõdes Sokk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles