Postimees Zagrebis: Siim-Sander Vene usub, et Eesti läheb iga mänguga paremaks

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene (paremal).
Siim-Sander Vene (paremal). Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpallikoondis pidas täna Zagrebis selle suve parima kohtumise, kui 63:66 kaotati tugevale Horvaatiale. Sealjuures oldi veel viimasel minutil 63:62 ees.

Eesti resultatiivseimana 19 punkti visanud Siim-Sander Vene hinnangul tuli taoline mäng koondisele kasuks. «Tegime üsna ühtlase mängu. Kaotus on kaotus, aga ma arvan, et oleme iga mänguga paremaks läinud ja Horvaatiaga näitasime jälle väikest edasiminekut. Tavaliselt kipub tugevamate vastu nii minema, et lahtised pallid lähevad neile ja visked kukuvad olulisel hetkel sisse. Aga see mäng annab edasiseks ikka natuke emotsiooni juurde.»

Eesti suutis kardetud Horvaatia eesliini vastu lauavõitluse 34:33 võita, sealjuures ei lastud vastastel esimesel poolajal võtta ainsatki ründelauda. «Eks see lauavõitlus selline tahtmise värk ole, korvi all käis loomulikult hirmus trügimine ja nügimine. Aga kui suudame ühtse meeskonnana väljas olla, siis suudame ka seal asjad korras hoida,» sõnas viis lauapalli hankinud Vene.

Homme mängib eesti Iisraeliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles