Vastase maha murdnud Hundi olukord on endiselt segane

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (vasakul).
Margus Hunt (vasakul). Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpallur Margus Hunt käis Cincinnati Bengalsi teises hooajaeelses kontrollkohtumises Tampa Bay Buccaneersi vastu tänavu esimest korda väljakul. Bengals kaotas 11:25, kuid Hunt murdis korra maha vastaste mängujuhi.

Kui vahetult enne kohtumist ennustasid ookeanitagused NFLi eksperdid, et Hunt jääb pigem Bengalsi 53-liikmelisest põhihooaja meeskonnast välja, siis nüüd peetakse eestlase võimalusi veidi paremaks. Mitmes ennustuses arvatakse, et Bengals läheb hooajale vastu viie äärekaitsjaga ning nende hulgas on koht ka Hundil. Hetkeseisuga on eestlane küll ilmselt oma positsioonil viies number, kuid hooaja jooksul saaks Karksi-Nuia mees mänguaja eest võitlema hakata. Suure osa suvest vigastuse käes vaevelnud Hundi jaoks oleks meeskonda pääsemine suur võit, kuna enda tõestamiseks oli ja on tal väga vähe aega.

Kui Bengals peaks aga 53 mehe hulka valima vaid neli äärekaitsjat, siis on Hundi seis endiselt täbar, kuna Michael Johnson, Carlos Dunlap, Wallace Gilberry ja Will Clarke on hetkel paremas nimekirjas.

Samal ajal kirjutab Cincyjungle.com, et aeg oleks eestlasega seonduv eksperiment lõpetada. «Ta oleks justkui eksinud, aeglane ja hingetu. Endiselt mõtleb ta tegutsemise asemel,» kirjutab üks Bengalsi tegevusi kajastav ajakirjanik. «Minu arvates on aeg Margus Hundi eksperiment lõpetada.»

Bengalsi treenerite poolt on Hunt aga pigem kiita saanud ning kaitseliini koordinaator Paul Guenther on vihjanud, et näeb Hundis potentsiaali sellel aastal NFLis lõplikult läbi murda.

Bengalsil seisab ees veel kaks hooajaeelset kontrollmängu, 29. augustil kohtutakse Chicagoga ja 3. septembril Indanapolisega. 5. septembril teatatakse 53 meest, kes lähevad vastu põhihooajale, mis algab 13. septembril. Ülejäänud mehed vallandatakse. Hunt saaks hundipassiga kaasa umbes poole miljoni dollari suuruse tšeki ning peaks hakkama endale uut tööandjat otsima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles