Rock sõlmis 212 cm pikkuse Leedu keskmängijaga uue lepingu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karolis Petrukonis (palliga)
Karolis Petrukonis (palliga) Foto: Margus Ansu

Tartu Ülikool/Rocki korvpalliklubi jätkab meeskonna komplekteerimist ja viimati on kokkuleppele jõutud eelmiselgi hooajal meeskonnas mänginud leedukast tsentri Karolis Petrukonisega.

Eelmisel hooajal esindas 212 cm pikkune Petrukonis Rocki 54 mängus ja kogus terve hooaja keskmiseks 6,5 punkti ja 4,4 lauapalli.

Rocki peatreeneri Gert Kullamäe hinnangul on leedukal võimet rohkemaks. «Pikk keha on paigas. Ma arvan, et Petrukonises on potentsiaali rohkem kui ta eelmisel hooajal näitas. Kindlasti on ta ise näljasem ja ka treeneritepink oskab teda teisel aastal paremini kasutada. Korralikus meeskonnas peab olema üks pikk ja suur keha. Petrukonis näitas, et ta on võimeline headeks esitusteks ja loodame et neid tuleb sel aastal veel rohkem,» sõnas Kullamäe.

Enne Eestisse tulekut mängis Ameerikas Clemsoni ülikooli (NCAA I divisjon) 2010. aastal lõpetanud Petrukonis kolm hooaega Utena Juventuse meeskonnas. Sel hooajal on Juventus Rocki FIBA Europe Cup alagrupivastane ja sarja avamäng tehakse just leedukate vastu 27. oktoobril kodus.

Tartu meeskonnal on kehtivad lepingud juba kümne mängijaga. Korvialusesse tsooni otsitakse veel ühte tugevat keha ning läbirääkimised käivad ka ääremängijate osakonnas.

Rocki esimene välismaine täiendus Evaldas Žabas jõudis eile juba ka Tartusse ja läbib lähipäevil arstliku kontrolli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles