Zlatan läheb koju, City sai surmagrupi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic ja Cristiano Ronaldo kohtuvad taas, seekord aga mitte koondiste, vaid klubide eest.
Zlatan Ibrahimovic ja Cristiano Ronaldo kohtuvad taas, seekord aga mitte koondiste, vaid klubide eest. Foto: SCANPIX

JALGPALL. Eile selgusid jalgpalli Meistrite liiga tänavuse hooaja alagrupid, mis loositi uue tugevusgruppide süsteemi järgi. Loos tõi mitu põnevat vastasseisu ning nagu ikka, on mõnel suursoosikul rohkem põhjust loosiõnnega rahul olla kui teisel.

Eilse loosimise tegi eriliseks esimest korda kasutusel olnud uus süsteem, mille järgi ei moodustatud tugevaimat gruppi tavapärase eurosarjade edu põhjal koostatud koefitsiendi järgi, vaid sinna koondati mullune Meistrite liiga võitja ning Euroopa seitsme tugevama riigi valitsevad meistrid. Nii oleksid pidanud peale Meistrite liiga valitseva tšempioni kuuluma esimesse gruppi Hispaania, Inglismaa, Saksamaa, Itaalia, Portugali, Prantsusmaa ja Venemaa meistrid, ent kuna eelmisel hooajal krooniti Meistrite liiga võitjaks Barcelona, kes on ka valitsev Hispaania meister, pääses viimasena eliitgruppi Hollandi meister PSV Eindhoven. Ülejäänud tugevusgrupid moodustati endiselt koefitsientide alusel ning jälgiti nagu ikka põhimõtet, et sama riigi meeskondi ei loositud ühte alagruppi. Huvitavaid vastasseise jagub loosi järel igale maitsele ning omavahel lähevad vastamisi paljud suurnimed.

A-alagrupp

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles