Postimees Zagrebis: Tiit Sokk pärast kaotust: meil polnud sädet

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Sokk (keskel).
Tiit Sokk (keskel). Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpallikoondis kaotas Zagrebis toimuval kontrollturniiril 56:74 Iisraelile ja eilset head esitust korrata ei suutnud.

Eesti peatreeneri Tiit Soku sõnul eksiti Iisraeli peamise eelise vastu. «Teadsime, et nad jooksevad ja nad said ka eile Bosnia vastu palju lihtsaid korve. Me ei võtnud sellest õppust, meil tõmbas hapniku kinni ja nad said esimesel poolajal jooksma. Nad said seega tunde kätte ja siis lasime neil liiga kergeid korve visata. Pole midagi öelda, nad olid värskemad,» ütles Sokk pärast kohtumist.

«Meil polnud sädet ja me ei tulnud selle mänguga kaasa. kohti oli, pamime taolised kindlad kohad mööda ja nii see mäng ära läks. Kõige halvem oli see, et andsime tunde ruttu ära ja hiljem ei leidnud seda üle. Homme on uus päev ja uus mäng, üritame selle hea tunde uuesti kätte saada,» lisas ta.

Vastaseks on kell 19.00 Bosnia ja Hertsegoviina, kes neljapäeval kaotas 79:97 Horvaatiale. Soku sõnul ei pruugi platsile joosta koondise kapten Kristjan Kangur, kes sai Iisraeli mängu teisel poolajal löögi vastu selga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles