Belgia GP parimad palad raadiosidest: Räikkönen kurjustab konkurendiga, Vettel tahab boksipeatust

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Möödunud nädalavahetusel naases suviselt puhkepausilt vormel-1 sari ning järjekordne etapp sõideti seekord Belgias. ESPN korjas kokku Spa ringrajal toimunud GP parimad hetked, mida tiimid ja sõitjad omavahel raadioside abil vahetasid, ning nende hulka kuulub rohkelt värvikaid intsidente.

«Tegin avarii. Vabandust.» - Nii teatas Lotuse sõitja Pastor Maldonado napisõnaliselt pärast seda, kui reedesel vabatreeningul seina sõitis.

«Ma ei saa aru! See, mis ta mulle tegi, oli väga ohtlik.» - Ferrari sõitja Kimi Räikkönen pahandas Romain Grosjeaniga, kes kolmandal vabatreeningul oma Lotusega soomlase ees ootamatult pidurdas.

«See on üle pika aja parim ring, mis ma sõitnud olen!» - McLareni rooli keerav Jenson Button rõõmustas oma kvalifikatsiooniringi üle, kuigi sai sellega siiski alles 17. stardipositsiooni.

«Nojah, boksis läksid asjad sassi...» - Williamsi meeskond oli raskustes, kui nad pidid selgitama Valtteri Bottasele, miks talle pandi alla kolm pehmet ja üks keskmise tugevusega rehv.

«Jess! Just nii kuradi päralt seda tehaksegi! Andke aga järgmine auto siia!» - Red Bulli sõitja Daniil Kvjat oli pärast Felipe Massast ja Sergio Perezist möödumist endaga igati rahul.

«Kui see loogiline tundub, siis äkki mõtlete veel ühele boksipeatusele?» - Ferrari rooli keerav Sebastian Vettel uuris oma tiimilt, kas ta võiks ühe boksipeatuse asemel teha kaks. Meeskond otsustas siiski, et taktikat ei muudeta ja kaks ringi enne lõppu lõhkes Vetteli rehv, mis maksis sakslasele kolmanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles