Red Bull uueks hooajaks muudatusi ei plaani

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo (vasakul) ja Daniil Kvjat.
Daniel Ricciardo (vasakul) ja Daniil Kvjat. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas osalev Red Bulli meeskond kinnitas, et nad tahavad ka järgmisel hooajal jätkata samade sõitjatega.

Red Bulli sõitjad Daniil Kvjat ja Daniel Ricciardo on 11 sõidetud etapi järel sõitjate arvestuses vastavalt seitsmendal ja kaheksandal kohal. Kui viimati sõidetud Belgia GP-l sai Kvjat kõrge neljanda koha ja Ricciardo oli sunnitud katkestama, siis enne suvepausi kavas olnud Ungari etapil kerkisid Red Bulli mehed koguni teisele ja kolmandale poodiumikohale.

Tiimi juht Christian Horner sõnas tänavuse hooaja tulemuste valguses, et nende meeskond uueks hooajaks sõitjaid muuta ei kavatse. «Ma ei näe mingit põhjust sõitjate muutmiseks. Me ei pea selle otsuse tegemisel küll kiirustama, kuid mõlemal meie sõitjal on pikaajaline leping ja praegune koostöö on edukas mõlemale osapoolele,» andis Horner mõista, et kuigi Ricciardot seostati vahepeal Ferrariga, ei plaani Red Bull oma sõitjaid konkurentidele ära müüa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles