Anett Kontaveit jõudis USA lahtiste kvalifikatsiooniturniiri finaali

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti naistest jätkab USA lahtiste tennisemeistrivõistluste kvalifikatsiooniturniiril Anett Kontaveit (WTA 162.), kes pärast kahte võitu on jõudnud kvalifikatsiooni finaali.

Kontaveiti vastaseks esimeses ringis oli Lichtensteini tennisist Stephanie Vogt (WTA 161.), keda eestlanna võitis 6:2, 7:5. Teises ringis kohtus Kontaveit hispaanlanna Maria-Teresa Torro-Floriga (WTA 122.), kelle eestlanna alistas 7:6(4), 6:2, vahendas tennis.ee.

Kontaveit lõi mängus kolm serviässa ja tegi neli topeltviga, hispaanlanna vastavad numbrid olid null ja viis. Kontaveitil oli mängus kasutada kaheksa murdepalli, millest ta realiseeris kuus, Torro-Flor suutis kuuest võimalusest ära kasutada neli.

Kontaveiti vastaseks kvalifikatsiooniturniiri finaalis on inglanna Naomi Broady (WTA 193.). Nad on mänginud ka varem kahel korral ja omavaheliste mängude seis on 1:1. Viimati mängisid nad tänavu Istanbulis ja siis jäi võitjaks Kontaveit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles