Enesekindel Hamilton: poodiumiauhind mind ei huvita

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja liider Lewis Hamilton, kes liigub tänavuse meistritiitli poole, tunnistas, et teda ei huvita auhind, mind antakse sõitjale, kes võidab hooajal kõige rohkem poodiumikohti.

Eelmisest aastast hakati F1 sarjas välja andma auhinda sõitjale, kes terve hooaja jooksul kõige rohkem poodiumile kerkib. Hamilton, kes on tänavu sõidetud 11 etapist vaid ühel korral esikolmikust välja jäänud, on just seda poodiumiauhinda võitmas, kuid Briti sõitja sõnul pole see talle oluline.

«Poodiumiauhind pole eriti põnev,» teatas Hamilton. «Maailmameistritiitli võitmine on eesmärk, kuigi poodiumikohtade võitmine on loomulikult hea. Annaksin aga maailmameistriitli eest ära kõik: nii poodiumikohad kui poodiumiauhinna,» lisas Hamilton, kellel on sarja liidrina praegu koos 227 silma.

Mullu võitis poodiumiauhinna Hamiltoni tiimikaaslane Nico Rosberg, kellel on hetkel sarja arvestuses kogutud 199 punkti. Samas nõustus Rosberg oma meeskonnakaaslasega, et poodiumiauhinna võit ei ole eriline tunnustus. «Mina ei saanudki eelmisel aastal oma trofeed kätte, seega ära arva, et sulle selle eest tegelikult midagi antakse,» sõnas Rosberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles